Dossier Femicide

In het ‘Dossier Femicide’ bundelt Valente alle content over dit thema.

Young Feminist Weekend

Young Feminist Weekend brengt jonge feministen in Nederland samen voor een 3-daags event waarin we het begrip intersectionaliteit onderzoeken, begrijpen en toepassen binnen de Nederlandse feministische beweging om daarmee positieve verandering tot stand te kunnen brengen.

Interventie De Nieuwe Toekomst

Een unieke interventie voor één van de meest kwetsbare groepen in Nederland, namelijk vrouwen die met huiselijk geweld te maken hebben gehad.

Talkshow ‘Dit werkt wel: in gesprek’, afl. 3

Hasna El Maroudi in gesprek met Eva Yoo Ri Brussaard (ervaringsdeskundige) en Samira Rafaëla (Europarlementariër voor D66) over hun ervaringen met het combineren van werk en zorgtaken, het beleid, en de toekomst. 

Talkshow ‘Dit werkt wel: in gesprek’, afl. 2

Hasna El Maroudi in gesprek met Anouschka Biekman (Wethouder Schiedam, D66) en Vivian Abdul (ervaringsdeskundige) over hun ervaringen met de combinatie van werk en zorg, het beleid, en de toekomst.

De winst van digitale inclusie

Het Whitepaper is vooral gericht op politici, beleidsmakers, werkgevers, schoolleiders, schoolbesturen en vertegenwoordigers van organisaties werkzaam op het gebied van onderwijs, arbeidsmarkt en emancipatie.

Vraag Clara app

De Vraag Clara-app biedt juridische hulp bij onderwerpen die te maken hebben met werk, financiën, onderwijs en zorg.