Inhoudsopgave Kennisbank

In de inhoudsopgave vind je de kennis en tools op het gebied van de combinatie van zorg en werk gerubriceerd onder vragen die je op dit gebied kunt hebben.

Vragen voor je eigen situatie bijvoorbeeld, omdat je wilt weten hoe je een goede verdeling maakt tussen zorg, werk/studie en je privéleven. Of hoe je als (werkende) mantelzorger in balans blijft. Waar je meer informatie kunt vinden over je rechten. En hoe je het gesprek aangaat met je partner, familie of werkgever over de verdeling van zorg en werk.

Of omdat je betrokken bent bij een maatschappelijke organisatie die met dit thema aan de slag wil en vragen heeft als: Hoe ondersteunen we vrouwen die (meer) willen werken? Hoe ondersteunen wij mantelzorgers? Hoe organiseren we een dialoog over de werkzorgverdeling? En hoe organiseren we een bijeenkomst met diverse organisaties en doelgroepen uit onze regio? Hoe kunnen we lokaal of regionaal lobbyen om de werkzorgbalans op de politieke agenda te krijgen? En hoe zorgen we ervoor dat werkgevers zich hard(er) maken voor een goede werkzorgbalans?

Vanuit de inhoudsopgave kun je via de titel doorklikken naar het betreffende kennisitem of de tool.

Meer kennisbank