Werving & selectie VN Vrouwenvertegenwoordiger 2025 gestart

Terwijl Hoba Gull zich nog voorbereidt op haar optreden dit jaar in de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties zijn wij alweer op zoek naar wie in 2025 de functie van VN Vrouwenvertegenwoordiger kan vervullen.

Heb je internationale ervaring, gedegen kennis en ervaring op het gebied van gender, politiek inzicht en spreek en schrijf je goed Nederlands en Engels? Dan zou het zomaar kunnen dat je in aanmerking komt voor de functie van VN Vrouwenvertegenwoordiger.

De Nederlandse Vrouwen Raad werft en selecteert elk jaar een Vrouwenvertegenwoordiger die namens de Nederlandse vrouwen mee mag naar de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. Zij gaat mee met de Regeringsdelegatie en spreekt in New York de regeringsleiders van de VN lidstaten toe over noodzakelijke verbeteringen in de positie van vrouwen wereldwijd.

Hoba (2024)
Enaam (2022)
Chantal (2023)

Enaam Ahmed Ali, Chantal Korteweg, Hoba Gull en een hele reeks andere vrouwen gingen je voor als VN Vrouwenvertegenwoordiger. Ben jij degene die in 2025 de stem van de Nederlandse vrouw laat horen in New York en de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties toespreekt?

Lees de uitgebreide vacaturetekst en stuur je sollicitatie voor medio juni in naar info@de-nvr.nl.

Meer nieuws