Verslag CSW debriefing

Op 12 april 2023 vond de debriefing van de Commission on the Status of Women (CSW) plaats met het maatschappelijk middenveld en de regeringsdelegatie.

Het was nuttig om de ervaringen en inzichten van diverse delegatieleden en andere deelnemers te bespreken en gezamenlijk ook alvast vooruit te kijken. Het verslag van de bijeenkomst is hier terug te lezen.

Ervaringen, analyses en filmpjes van deelnemers aan de CSW zijn terug te vinden op de website van Atria en Wo=Men’s CSW blogsite. Verdere documentatie over het afgelopen CSW proces kun je terugvinden op de website van UN Women en de kennisbank van Wo=Men.

Ondertussen gaat er ook alweer een groepje geïnteresseerden bezig met voorbereidingen voor het thema van de volgende CSW: armoede aanpakken en het versterken van instellingen en financiering vanuit een genderperspectief. Mocht jij of jouw organisatie hier relevante ervaring of expertise op hebben of wil je directer betrokken zijn in het nieuwe proces – neem dan contact op met Nadia van der Linde van Wo=Men (n.vanderlinde@wo-men.nl).Meer nieuws