Nieuw Politica team voor Nederlandse Vrouwen Raad

Er is een heel nieuw team aangetreden om de inbreng van de Nederlandse Vrouwen Raad in de alliantie Politica te verzorgen. Op de foto v.l.n.r.: Fien van Rossum die als projectleider vertrekt, en het nieuwe team: Vera Dekker-Berghout, Irina Tzaimali en Marion Minis.

Fien van Rossum die tot nu toe projectleider was bij de Nederlandse Vrouwen Raad voor de alliantie Politica, gaat zich op ander werk richten en verlaat de Nederlandse Vrouwen Raad. Haar werk is per 1 maart 2024 overgenomen door Irina Tzaimali als projectleider en Marion Minis als lobbyist. Dit nieuwe team is uitgebreid met Vera Dekker-Berghout die de communicatie vanuit de Nederlandse Vrouwen Raad over Politica voor haar rekening neemt.

Zij stellen zich graag voor:

Irina Tziamali – Projectleider: “Hallo allemaal! Ik heb het grote genoegen om Fien van Rossum op te volgen in de rol van projectleider bij de Nederlandse Vrouwen Raad in de Alliantie Politica. Ik ben Irina Tziamali, 28 jaar en ik heb me de afgelopen jaren beziggehouden met het verbeteren van gendergelijkheid bij Defensie. Dit deed ik als projectofficier Diversiteit en Inclusie bij de Koninklijke Luchtmacht. Later heb ik me als Promovendus verdiept in inclusie in processen en werkbeleving bij de Rijksoverheid. Ik kijk erg uit naar onze samenwerking en hoop je binnenkort te leren kennen!”

Marion Minis – Lobby: “Ik ben Marion Minis. Voor de Nederlandse Vrouwen Raad zet ik mij al langere tijd actief in voor het thema ‘het bestrijden van geweld tegen vrouwen en meisjes’ in het kader van de Istanbul Conventie. Met experts uit het werkveld en andere stakeholders heb ik geholpen met het organiseren van goed bezochte webinars en het lanceren van een online petitie. Het resultaat hebben we aangeboden aan staatssecretaris Maarten van Ooijen. Vanuit de Nederlandse Vrouwen Raad zal ik binnen de Alliantie Politica de lobby verzorgen.”

Vera Dekker-Berghout – Communicatie & PR: “Mijn naam is Vera Dekker-Berghout, 30 jaar en woonachtig in Rijswijk. Per februari ben ik gestart als communicatiemedewerker bij de Nederlandse Vrouwen Raad in de Alliantie Politica. Ik heb een achtergrond in marketing en communicatie. Ik heb een lange tijd gewerkt in het commerciële veld, maar ik zet mijn kennis en expertise tegenwoordig in voor maatschappelijke organisaties die bijdragen aan een betere wereld. Het komende jaar zal ik de zichtbaarheid en naamsbekendheid van de Alliantie Politica vergroten bij vrouwen in alle lagen van de Nederlandse samenleving.”

Afscheid Fien
29 februari was de laatste werkdag voor Fien van Rossum bij de Nederlandse Vrouwen Raad. Tegen iedereen met wie zij het afgelopen jaar gewerkt heeft zegt zij: Vandaag neem ik afscheid als projectleider Politica voor de Nederlandse Vrouwen Raad. Na bijna een jaar wil ik de Nederlandse Vrouwen Raad en haar lidorganisaties van harte bedanken. Samen hebben we belangrijke mijlpalen bereikt, zowel voor als achter de schermen. Ik kijk met plezier terug op vele succesvolle evenementen waaronder natuurlijk de Prinsessendag.
Met een gerust hart draag ik nu mijn taken over aan Irina Tziamali, Vera Dekker-Berghout en Marion Minis. Ik heb het volste vertrouwen in hun capaciteiten om de werkzaamheden voor de alliantie Politica voort te zetten en nieuwe successen te behalen.
Bedankt voor alle mooie herinneringen en de waardevolle samenwerking. Laten we blijven werken aan een wereld waarin elke vrouw de kans krijgt om haar volledige potentieel te bereiken.”

Meer nieuws