EWL op werkbezoek

Woensdag 29 november, voorafgaand aan ons jubileumfeest, waren enkele medewerkers van de European Women’s Lobby op bezoek bij de Nederlandse Vrouwen Raad.

Dit werkbezoek is onderdeel van een Europees project om de lidorganisaties beter te leren kennen, en daarmee te onderzoeken hoe de EWL en haar lidorganisaties elkaar kunnen versterken om samen de positie van vrouwen in Europa te versterken en te komen tot een meer gendergelijke, duurzame en inclusieve  samenleving.  De Nederlandse Vrouwen Raad is mede oprichter en nationaal coördinator van de EWL.

Bij het gesprek waren namens de Nederlandse Vrouwen Raad aanwezig: Lewi Vogelpoel, Kristine Evertz, Annelies Pierrot, Monique Budike en Marion Minis. Voorzitter Astrid van Heumen kon er helaas niet bij zijn vanwege een repetitie voor het TEDxWomen jubileumevent van de Nederlandse Vrouwen Raad. Na afloop zijn de EWL medewerkers meegegaan om ons 125 jarig bestaan mee te vieren. Ze vonden het heel geslaagd om op deze manier de Nederlandse Vrouwen Raad van dichtbij mee te maken en veel van onze lidorganisaties te ontmoeten.

Meer nieuws