E-learnings Politieke effectiviteit en Inspireren

Twee e-learnings die interessant zijn voor vrouwen die in de politiek actief zijn of dat willen. Maar ook buiten de politiek zijn beide e-learnings heel toepasbaar.

Onze lidorganisatie SharePower heeft al eerder succesvolle e-learnings georganiseerd. Dit keer organiseren ze een tweetal e-learnings van Ilona Eichhorn.

Politieke effectiviteit in de Raad
Hoe ben je effectief in de politieke arena om politieke doelen, idealen en ideeën te verwezenlijken? Politieke verschillen zijn belangrijk voor goede besluitvorming maar hoe zorg je dat je constructief anderen meekrijgt? Hoe voorkom je voorlezen en zorg je voor boeiende interactie? Deze en andere vragen worden behandeld in de e-learning Politieke effectiviteit in de Raad.


Inspireren kun je leren
De situatie die je in de politiek aantreft, kom je ook daarbuiten tegen. Ook op je werk, in je vereniging of misschien zelfs in de thuissituatie wil je een punt maken. En het is natuurlijk wel fijn als je mensen meekrijgt met jouw gedachtegang. Dat leer je allemaal in de e-learning Inspireren kun je leren.

Voor iedereen die een mening, visie of idee heeft is het belangrijk om anderen te inspireren zodat het niet alleen bij woorden blijft maar je jouw woorden kunt omzetten naar werkelijkheid. Deze e-learning neemt je mee in houding, stem en retorische technieken, maar gaat ook een stap dieper.


Deze e-learnings zijn vanaf nu te volgen en eindigen op 31 december 2022. De bijdrage is € 49,00. De e-learnings worden mede mogelijk gemaakt door Zijactief Limburg, ook een lidorganisatie van de Nederlandse Vrouwen Raad.

Meer nieuws