Online training Smart Mama Management

Smart Mama Management is een online training ontwikkeld voor en door studerende moeders.

De online training richt zich op het vinden van jouw eigen strategie voor een evenwichtige verdeling van studie, zorg en privéleven.

Smart Mama Management is een training ontwikkeld voor en door studerende moeders. De online training richt zich op het vinden van jouw eigen strategie voor een evenwichtige verdeling van studie, zorg en privéleven. De training helpt de studerende moeder onder meer bij het maken van een slimme planning en organisatie. Je leert slim om te gaan met je tijd én energie. Door middel van tricks & tools, downloadbare handige formats, checklists en oefeningen hoef jij niet het wiel opnieuw uit te vinden!

Het uitvalpercentage onder studenten met kinderen is hoog. Studerende ouders moeten vaak meerdere ballen tegelijkertijd hoog houden. Hoe verdelen zij hun tijd tussen studie, stage, huishouden en zorg? Met deze training kunnen studerende moeders een eigen strategie vinden voor een evenwichtige verdeling van studie, stage/werk, zorg en privéleven. Met praktische formats en tools om deze combinatie te vergemakkelijken.

De online training kost € 42,35 met aanbieding, anders € 75,00.

Meer kennisbank