Stem Voor Verandering: Gendersensitiviteit en Inclusie in de Politiek

‘Stem voor verandering: gendersensitiviteit en inclusie in de politiek’ met alliantie Politica & Zonta Nederland op 18 november.
Datum:

18 november, 2023

Tijd:

13.00 - 14.45 uur (inloop vanaf 12.30 uur)

Locatie:

Stadhuis Utrecht

Wij nodigen je van harte uit voor het evenement: “Stem Voor Verandering: Gendersensitiviteit en Inclusie in de Politiek,” georganiseerd door de Alliantie Politica samen met Zonta Nederland op zaterdag 18 november. Met de Tweede Kamer verkiezingen slechts enkele dagen verwijderd, zal universitair hoofddocent Liza Mügge ons informeren over het belang van diversiteit, representatie en gelijkheid in de politiek. Hierna zullen we het belang van strategisch stemmen bespreken. Vervolgens gaan we met een panel van politieke vrouwennetwerken in discussie over wat de politiek zelf kan en moet doen om meer gendergelijkheid in de politiek te bewerkstelligen. Met de verkiezingen kunnen we de koers van ons land mede vormgeven.

Samen kunnen we een positieve verandering bewerkstelligen door bewust en strategisch te stemmen. Om zo samen te werken aan een toekomst waarin iedereen gelijke kansen heeft en gehoord wordt en waar gendergelijkheid en inclusie in de politiek wordt gewaarborgd. We hopen je te verwelkomen op dit evenement.

Meld je nu aan via de volgende link: https://forms.gle/YCpnvLDjB82WPZWM8Meer agenda