Op weg naar de verkiezingen met alliantie Politica & SharePower

28 oktober – Alliantie Politica organiseert samen met SharePower, in aanloop naar de Tweede Kamer Verkiezing, een bijeenkomst met als doel de politiek voor een breed publiek toegankelijker te maken.
Datum:

28 oktober, 2023

Tijd:

13.00 - 16.00 uur

Locatie:

het oude stadhuis in Geleen

Er is een collectieve leegloop uit de kamer en een veelgenoemde reden is de cultuur. Openlijk wordt er gesproken over de sfeer in Den Haag en de twijfel of talent nog wel de stap naar de politiek wil maken. Gelukkig zijn er ook mooie voorbeelden en juist nu is er behoefte aan meer diversiteit in de politiek. Op 28 oktober gaan we in gesprek met politici en ontdekken we in een workshop van Ilona Eichhorn hoe we de apenrots kunnen veranderen en toegankelijk kunnen maken voor iedereen.

We gaan in gesprek met vrouwelijke Limburgse Tweede Kamer kandidaten; Marieke Wijen-Nass van de BoerBurgerBeweging, Marlou Absil van CDA, Pascale Plusquin van Partij voor de Dieren en Romy Frijters van Volt Nederland. Met deze kandidaten van verschillende politieke partijen gaan we in gesprek over hoe zij aankijken tegen politiek en samenwerken. Hoe gaan zij zich inzetten voor de cultuur in de politiek als zij gekozen zijn?

Meld je nu aan via de volgende link: https://sharepower.nl/aanmelden/op-weg-naar-de-verkiezingen

In de Alliantie Politica werken samen de Nederlandse Vrouwen Raad, Stem op een Vrouw, Wo=Men en Emancipator.

Meer agenda