Netwerkbijeenkomst Politica Ontmoet!

16 juni – Netwerkbijeenkomst voor vrouwen in de politiek, en voor vrouwen met interesse in politiek! Kom ook en maak kennis met gelijkgestemden, luister naar inspirerende sprekers en maak nieuwe contacten.
Datum:

16 juni, 2023

Tijd:

15.00 - 18.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur)

Locatie:

Het Huis, Boorstraat 10

Sinds januari dit jaar vormen de Nederlandse Vrouwen Raad, Wo=MenEmancipator en Stem op een Vrouw samen Alliantie Politica; een vijf jaar lange samenwerking om de positie van vrouwen in de Nederlandse politiek op allerlei manieren te verbeteren. Elke verkiezing stellen meer vrouwen zich kandidaat en worden er onder andere door voorkeursstemmen meer vrouwen verkozen, over de hele politieke linie. Hoe kunnen zij elkaar vinden, contact houden en samen opkomen voor de positie van vrouwen?

Dit onderzoeken we tijdens de allereerste netwerkbijeenkomst van de kersverse Alliantie Politica op 16 juni. Verbinding vinden is niet altijd even makkelijk, maar ‘Politica ontmoet’ maakt graag een beginnetje! Nadat we meer vertellen over deze alliantie en wat het voor jullie kan doen, zal een interessante presentatie plaatsvinden die ter inspiratie dient. Natuurlijk is er achteraf ook tijd om elkaar te ontmoeten tijdens de borrel.

Alliantie Politica wordt gefinancierd door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. 

Meer agenda