Laatste nieuwjaarsreceptie van 2023

Laat je verrassen door de prachtige line up van vrouwen die ons in een estafette van Nieuwjaarswensen en voornemens voldoende inspiratie & food for thought meegeven om het jaar mee te beginnen.
Datum:

27 januari, 2023

Tijd:

14.30 - 17.30 uur (14.00 uur inloop)

Locatie:

Societeit De Witte, Plein 24, 2511 CS Den Haag

De Nederlandse Vrouwen Raad viert in 2023 haar 125-jarig jubileum. Met een uitdagend, inspirerend en vrolijk jaarprogramma zullen wij in onze rol als koepelorganisatie, een jaar lang het podium bieden aan hen die vanuit expertise en bevlogenheid de positie van de vrouw in Nederland wensen te verbeteren. Of het nu gaat om de economische zelfstandigheid van vrouwen, hun politieke participatie, de gezondheid van vrouwen, het recht op educatie of andere vrouwenrechten, wij generen in samenwerking met onze lidorganisaties en onze partners aandacht voor deze thema’s. 

Als geen ander weten wij dat niets vanzelfsprekend is. Ook in 2023 zullen we actief de met de jaren gewonnen verworvenheden in de rechten en positie van de vrouw blijven beschermen en waar mogelijk verbeteren.

Met ‘de laatste Nieuwjaarsreceptie van het jaar’ maken we een vrolijke start.

Wij zien het als een uitstekende gelegenheid om met elkaar onze goede voornemens nog eens door te nemen, te vergelijken en te kijken hoe we deze voornemens als plannen verder kunnen brengen gedurende het jaar.

Maar bovenal verheugen wij ons erop u te ontmoeten, elkaars gedachten te delen en met u een glas te heffen op de goede gezondheid en de voorspoed van de Vrouw.

De Nederlandse Vrouwen Raad ‘125 jaar verenigd in hoop en daadkracht’

Aanmelden: info@de-nvr.nl onder vermelding van nieuwjaarsreceptie, je naam en organisatie. Bij aanmelding van meer personen in 1 emailbericht graag van ieder naam, organisatie en emailadres vermelden.

Meer agenda