KVD online

22 februari – Het bestuur van onze lidorganisatie Katholiek Vrouwendispuut organiseert elke paar weken op een doordeweekse avond KVO online.
Datum:

22 februari, 2024

Tijd:

20.00 uur

Locatie:

Online via Zoom

Tijdens de KVO online bijeenkomst verzorgt een gastspreker een inleiding met aansluitend een gesprek op basis van de vragen van de deelnemers.

Zo waren bijvoorbeeld de VN Vrouwenvertegenwoordigers van de afgelopen jaren steeds gastspreker bij een KVD online bijeenkomst.

Op 22 februari is de Brabantse politica Henriëtte van Hedel gastspreker. Haar onderwerp: Heeft de christendemocratische traditie nog toekomst in Nederland?

Henriëtte van Hedel denkt van wel. Zij is medeoprichter van De Nieuwe Denktank, een initiatief van vrije burgers met hart voor de publieke zaak en medeoprichter van burgerbeweging Alliantie, een beweging die pleit voor het opnieuw grip krijgen op de overheid door burgers.

Sinds eind 2023 is het politieke landschap fors veranderd en zien we nieuwe partijen die schuren aan het christendemocratische gedachtengoed, aan populariteit toenemen (BBB en NSC). Tegelijkertijd lijkt 2024 helaas niet het het jaar te worden van het brede politieke midden. In de KVO online lezing licht Henriëtte toe hoe zij denkt dat er wel toekomst is.

Luister je ook mee? Introducees zijn van harte welkom

Meld je aan voor deze KVD Online door een e-mail te zenden aan de secretaris van het bestuur info@katholiekvrouwendispuut.nl, onder vermelding van je naam en je kring of je contactpersoon bij het KVD. Want ook introducees zijn van harte welkom om de avond bij te wonen en zo kennis te maken met het KVD. Maak anderen enthousiast en stuur de uitnodiging door!

Je ontvangt uiterlijk woensdagavond 21 februari een link waarmee je via Zoom kunt deelnemen aan deze editie van KVD online.

Meer agenda