Expert meeting Graduate Women International NL

Bijeenkomst van GWI-NL met presentatie over Governance and Leadership in European Health en met voorbereiding van CSW66.
Datum:

4 maart, 2022

Tijd:

15.00 - 17.00 uur

Locatie:

Huis van Europa, Korte Vijverberg 5, 2513 AB Den Haag

Onze lidorganisatie Graduate Women International Netherlands nodigt je uit voor een expert meeting in Huis van Europa.
Tijdens het eerste deel van de meeting staat het thema Governance and Leadership in European Public Health centraal. Eveline van Eerd, die haar Bachelor Gezondheidswetenschappen in München (Duitsland) heeft behaald en nu de Master Governance and Leadership in European Public Health aan de Universiteit in Maastricht volgt, geeft hierover een presentatie.
Governance and Leadership in European Public Health is een unieke Master in Europa met als doel openbare gezondheidsstelsels in heel Europa te kunnen analyseren en organisaties bij besluitvormingsprocessen in de gezondheidszorg te ondersteunen.

Het tweede deel van de middag is voor de voorbereidingen van de Commission on the Status of Women van de Verenigde Naties die van 14-25 maart 2022 plaatsvindt in New York, maar online voor de NGO CSW.
Internationaal GWI president Terry Oudraad en twee voormalige Vrouwenvertegenwoordigers zullen vertellen over de CSW. Wat doet de GWI-NL en wat doet de GWI?

Zie de uitnodiging en de wijze van aanmelding >>
Meer agenda