#caption
Expertmeeting 2019: Vrouwen in de politiek
#caption
Expertmeeting 2019: Vrouwen in de politiek


Vertrek Marike Abel na 6 jaar als NVR secretaris

De online Ledenvergadering van 16 mei 2020 was de laatste voor Marike Abel als secretaris van de NVR. Zij maakt sinds mei 2014 deel uit van het NVR bestuur en heeft dus nu twee bestuursperioden volgemaakt. Naast een drukke baan heeft zij de afgelopen 6 jaren intensief meegewerkt aan en in de NVR organisatie.

Het waren, vooral in het begin moeilijke jaren vanwege teruglopende financiën en noodzakelijke bezuinigingen ook op de personele bezetting. Marike beheerde naast haar taken als secretaris ook de portefeuille personeel, en gaf daar met veel aandacht en begrip voor de bureaumedewerkers uitvoering aan.

De afgelopen periode is en wordt er door bestuur en medewerkers samen met lidorganisaties hard gewerkt aan de toekomst van de NVR. Een vernieuwde en verjongde organisatie die nog steeds als unieke achterbanorganisatie vanuit de haarvaten van de maatschappij de stem van de vrouw laat klinken. “Ik weet zeker dat het goed is en komt met de NVR”, zegt Marike daar zelf over. “Jullie zitten op de goede weg, de flow is er weer!”.
 


Uitgebreid zoeken