#caption
Vrouwenpodium
#caption
Vrouwenpodium


Gender Concerns start #SheCaresCoVid19 campagne

Onze lidorganisatie Gender Concerns International is bezorgd om de mensen en gemeenschappen in kansarme en economisch achtergestelde landen die zonder hulp de Corona-crisis het hoofd moeten bieden. Daarbij gaat het vaak om vrouwen omdat zij niet alleen hun gezin verzorgen, maar vaak ook zorg bieden aan de gemeenschap.

Gender Concerns International is daarom gestart met de #SheCaresCovid19 campagne waarin uw steun gezocht wordt voor een hulpprogramma voor deze vrouwen tijdens deze crisis en voor de voortdurende strijd voor gendergelijkheid. Het hart van het hulpprogramma is het uitwisselen van belangrijke informatie tussen degenen die kunnen helpen en degenen die hulp nodig hebben.
 

Gender Concerns International is als vrouwen- /ontwikkelingshulporganisatie in staat om vrouwen te bereiken en te helpen in zwaar getroffen gebieden en steden in Afghanistan, Libië, de ‘urban slums’ in Pakistan, de Rohingya community in Myanmar, het noordwesten van Tunesië, vrouwen en jongeren in Marokko, Egypte, Jordanië, Sierra Leone, Liberia en Nigeria. Dit zijn gebieden waar de regering overbelast is met de strijd tegen het Corona virus.

Gender Concerns vraagt daarom met de campagne #SheCaresCovid19 iedere hulp die mogelijk is; dat kan van alles zijn, zoals publiciteit voor de campagne en voor de situatie, begeleiding, middelen of ervaring en kennis.

Meer informatie: www.genderconcerns.org 


Uitgebreid zoeken