#caption
Prinsessendag 2019: Vrouweiljke zelfstandigen financieel onafhankelijk?!
#caption
Prinsessendag 2019: Vrouweiljke zelfstandigen financieel onafhankelijk?!


De impact rondom coronavirus en onze lidorganisaties

Het coronavirus heeft veel impact op onze samenleving voor iedereen. Naast grote zorgen hierover, ontstaan ook mooie initiatieven om elkaar te ondersteunen en te helpen. Wij blijven graag in contact met onze lidorganisaties en netwerk. Kunnen we ergens concreet aan bijdragen? Signaleer je zorgelijke ontwikkelingen? Laat het ons weten.

 

Lees meer nieuws van onze lidorganisaties en partners in het kader van corona op onze themapagina >> 

Maatregelen bij de NVR in verband met het coronavirus

De Nederlandse Vrouwen Raad neemt maatregelen in verband met het coronavirus. We volgen de richtlijnen van het RIVM en de rijksoverheid. Fysieke bijeenkomsten van de Nederlandse Vrouwen Raad doen we zoveel mogeljk online.  

Het bureau/ staf van de NVR werkt vanuit huis. We zijn nog steeds telefonisch bereikbaar, en via de mail. Mocht je ons toch niet kunnen bereiken via de vaste lijn dan kun je ons voor dringende vragen bereiken via Nienke Schild, 06 – 338 333 48. We houden je via onze social media kanalen, website en mail op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen rondom de activiteiten van de Nederlandse Vrouwen Raad.

 

Rode Kruis Hulplijn voor kwetsbaren

Heb je een luisterend oor, advies, extra hulp nodig, omdat je in quarantaine of thuisisolatie zit? Je kunt bellen naar de Rode Kruis Hulplijn: 070 – 44 55 888

Meer weten over het Corona virus?

Kijk voor de laatste informatie op de website van de Rijksoverheid en RIVM


Uitgebreid zoeken