#caption
Vrouwenpodium
#caption
Vrouwenpodium


Lezing Topvrouwen - Vrouwen die inspireren

NVR lidorganisatie Graduate Women International Netherlands organiseert op 18 april 2020 een Algemene Ledenvergadering met een lezing door Audrey Soekhardj over Topvrouwen, vrouwen die inspireren.  

 

Audrey Soekhardj is loopbaanadviseur, auteur, spreker, trainer en onderneemster. Zij is gedreven om vrouwen te ondersteunen. Zij is ervan overtuigd dat vrouwen krachtige mensen zijn die geconditioneerd zijn op een wijze die ze te vaak op de achtergrond plaatst. Door vrouwen te portretteren en hun eigen verhaal te laten vertellen, laat zij vrouwen zien dat zij juist krachtig zijn. Ieder op hun eigen manier. Vrouwen hebben zeker ambities. Daarin verschillen ze niet van mannen. In haar boek Topvrouwen geeft zij vrouwen handvatten om o.a. hun zelfvertrouwen te vergroten. Daarnaast laat ze ook zien welke valkuilen vrouwen ervaren en geeft ze tips hoe om te gaan met deze valkuilen. Het boek van Audrey Soekhardj is uiteraard te koop bij de bijeenkomst (20 Euro).

 

De bijeenkomst duurt van 10 tot 12.30 uur met aansluitend lunch en wordt gehouden in VergaderInn, Croeselaan 207, Utrecht (www.vergaderinn.nl). Aanmelding via: info@gwi-nl.org


Kosten voor deelname 10 Euro (incl. lunch), voor niet-leden 15 Euro. Graag overmaken op rekening NL 48 INGB 0007 2598 00 t.n.v. Graduate Women International Netherlands (GWI-NL).


Uitgebreid zoeken