#caption
#caption


Uitreiking Golden Girl Trophy 2019

NVR lidorganisatie YWCA organiseert op 30 november 2019 de feestelijke uitreiking van de Golden Girl Trophy. De Golden Girl Trophy is bedoeld om een (jonge) vrouw die zich verdienstelijk heeft gemaakt in het verbeteren van de positie van vrouwen, in het daglicht te stellen en zo vrouwelijk leiderschap in beeld te brengen en te promoten.

De trofee wordt uitgereikt aan een intern lid van de YWCA NL en aan een externe vrouw (niet-lid). De intern genomineerden zijn: Mieneke Knottenbelt en Suzanne Cuijpers. De extern genomineerden zijn: Lotte Rensen, Shiran Musa en Prof. Dr. Angela Maas.
De genomineerden zijn geselecteerd door een onafhankelijke jury bestaande uit een meerderheid van externe juryleden. De jury van de Golden Girl Award 2019 bestaat uit: Marian Ruitenberg, Agnes Vroegh, Marlijn de Jager, Myranda Luijten en Elsbeth Koek.

De feestelijke uitreiking start om 15.30 uur en vindt plaats in het kantoor van de YWCA Nederland aan de F.C. Dondersstraat 23 in Utrecht.

Wil je aanwezig zijn bij de uitreiking? Meld je dan aan bij: info@ywca.nl t.a.v. Golden-Girluitreiking. De activiteit is open voor iedereen, ook mannen zijn welkom.

 
Het programma:

15:30 uur - Inloop en ontvangst met koffie en thee.
16:00 uur - Introductie Golden Girl door de voorzitter van YWCA Nederland.
16:10 uur - Voorzitter van de Golden Girl Jury licht de interne genomineerden toe en maakt de winnares bekend. Het beeldje wordt overhandigd.
16:30 uur - Voorzitter van de Golden Girl Jury licht de externe genomineerden toe en maakt de winnares bekend. Het beeldje wordt overhandigd.
16:50 uur - Voorzitter van YWCA Nederland introduceert Sofie de Bruijn. 
16:55 uur - Muzikaal optreden van Sofie de Bruijn. 
Na het muzikale optreden is er een hapje en een drankje.
 

Meer informatie over de Golden Girl Trophy op de website van YWCA Nederland >>

De YWCA Nederland, kortweg de Y, maakt deel uit van de World YWCA, een internationale vrijwilligersvereniging die zich wereldwijd inzet voor een rechtvaardigere wereld. Bijvoorbeeld door de ontwikkeling van leiderschap van vrouwen en jonge meiden.


Uitgebreid zoeken