#caption
#caption


Symposium Voices of New Women

New Women Connectors zet zich in om de stem te laten horen van vluchteling & migranten vrouwen, en organiseert in samenwerking met BAK (Basis voor Actuele Kunst) Utrecht op 1 en 2 november 2019 het symposium Voices of New Women, een evenement voor en door vluchteling & migranten vrouwen voor verbinding en het samen behalen van succes.

Voices of New Women is een innovatief en uniek inspiratie evenement voor vluchtelingvrouwen van alle culturele, raciale en etnische achtergronden. Niet alleen om te leren, verbinden en delen, maar ook om te bouwen aan meer inclusief beleid en te werken aan ideeën en strategieën die van waarde zijn om te verspreiden. De migranten & vluchteling vrouwen krijgen de mogelijkheid om een breed scala aan kennis te vergaren om hun economische en sociale vaardigheden te vergroten.

 

Dit evenement geeft migranten/nieuwkomers de kans om beter geïnformeerd te raken over de integratie programma's in Nederland (en specifiek de stad Utrecht), betrokken te raken bij een divers netwerk en verhalen en ervaringen te delen. Doe mee met een betekenisvolle dialoog rondom de bestaande uitdagingen en krijg ondersteuning bij het nemen van grote nieuwe stappen in je leven.

Meld je aan als je:
* Bekend wil worden met: strategieën, beleids- en praktische antwoorden en ervaringen door het benadrukken van oplossingen voor de uitdagingen waar vluchtelingvrouwen in Nederland mee worden geconfronteerd;
* Betrokken wil raken bij: een platform voor alle migranten en vluchtelingen vrouwen, waaronder succesvolle vrouwelijke professionals die nieuwkomers ondersteunen;
* Verbonden wil raken: met lokale organisaties voor sociaal economische inclusie en intercultureel dialoog in Nederland en inspiratie te delen in het gesprek over inclusie en diversiteit.

 

Locatie van het symposium: BAK (Basis voor Actuele Kunst), Pauwstraat 13A, 3512 TG Utrecht.

Voor aanmelden en meer informatie: https://newwomenconnectors.com/voices-of-new-women.


Uitgebreid zoeken