#caption
Young Feminist Weekend 2019
#caption
Young Feminist Weekend 2019


Young Feminist Weekend

‘Inclusief feminisme, wat wil jij erover zeggen?’ 

(download the information in English about Young Feminist Weekend 2020 below) 

Aanmelden kan niet meer! 
 

Young Feminist Weekend 2020 brengt 30 jonge feministen in Nederland samen voor een 3-daags event waarin we het begrip intersectionaliteit onderzoeken, begrijpen en toepassen binnen de Nederlandse feministische beweging om daarmee positieve verandering tot stand te kunnen brengen. Wil jij bijdragen aan het realiseren van een inclusieve en rechtvaardige samenleving? Wil jij met en van leeftijdgenoten en experts leren? Wil je gelijkgestemden ontmoeten en waardevolle relaties opbouwen? Dan moedigen wij je aan te reageren!

 

Dit 3-daagse event wil bijdragen aan een sterke nationale en cross-nationale intersectionele jonge feministische beweging. De NVR biedt een jong feministische analyse van leiderschap gericht op het veranderen van de heersende paradigma’s van uitbuiting van mens en planeet. Wij nodigen daarom (zelf verklaarde) feministen (18 - 30 jaar) die leider zijn -  of willen worden -  in hun gemeenschap en /of organisatie uit te reageren. We moedigen aanmeldingen van allerlei achtergronden sterk aan.

  

Praktische informatie 

Datum: Vrijdag 16 oktober – zondag 18 oktober 2020
Locatie: Den Haag, Nederland 

Aanmelden kan niet meer. 

Download hier alle informatie over het Young Feminist Weekend 2020 (NL) >>
Download all information about the Young Feminist Weekend 2020 (EN) >>  

 

Corona preventie: We volgen de richtlijnen van het RIVM en beseffen dat deze maatregelen van invloed kunnen zijn op het maximale aantal deelnemers voor dit event. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

 


Young Feminist Roffa 2020
Op initiatief van de Stichting Voice Of All Women en in samenwerking met de NVR, Bright Future Lab en de Gemeente Rotterdam, wordt van vrijdagavond 30 oktober tot en met zondagavond 1 november in Rotterdam Young Feminist Roffa 2020 georganiseerd. Meer informatie...
Meld je aan voor Young Feminist Weekend 2020
Een unieke kans voor jonge feministen in Nederland om samen tijdens een 3-daags event het begrip intersectionaliteit onderzoeken, begrijpen en toepassen binnen de Nederlandse feministische beweging om daarmee positieve verandering tot stand te kunnen brengen Meer informatie...
Een weekend om jonge feministen in Nederland te versterken
De eerste editie van het Young Feminist Weekend. Meer informatie...
Why is it important for you to be here this weekend?
A blog about Young Feminist Weekend 2019, by Eefje Smeulders Meer informatie...
Uitgebreid zoeken