#caption
Willemien Koning Vrouwenvertegenwoordiger 2018
#caption


FEM Talks Toolkit

Op deze pagina vindt u een toolkit, bestemd voor vrouwenorganisaties die in hun eigen regio een FEM Talks-expertmeeting willen organiseren.

Inhoud toolkit

In deze toolkit vindt u informatie over de opzet van de FEM Talks, over het doel en de doelgroepen. Ook biedt de toolkit een overzicht van het kader waarbinnen deze activiteiten worden uitgevoerd (de Alliantie Samen Werkt Het!). De toolkit biedt verder een stappenplan over de organisatie van een FEM Talk. Tenslotte biedt deze toolkit een overzicht van artikelen over het landelijk thema van 2018.

Doorlopend aangevuld
Het is de bedoeling dat deze toolkit doorlopend wordt aangevuld met materiaal vanuit de FEM Talks die in het loop van dit jaar in de verschillende regio’s worden gehouden.  

Zelf een FEM Talk organiseren?

Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een FEM Talk in uw regio? Neem dan contact met ons op! De NVR denkt graag met u mee en er is een bescheiden budget beschikbaar voor een vergoeding van de externe kosten (zoals zaal, catering, reiskosten) voor het organiseren van een regionale FEM Talk.
Voor meer informatie over FEM Talks NL of advies over het organiseren van een FEM Talks-expertmeeting kunt u contact opnemen met de Nederlandse Vrouwen Raad (NVR), email info@de-nvr.nl tel. 070-3469304.

Download hier de toolkit >>

 

 


Uitgebreid zoeken

           
              
           
    GWI          
                    
  
  
    GWI