#caption
Prinsessendag 2019: Vrouwelijke zelfstandigen financieel onafhankelijk?!
#caption
Prinsessendag 2019: Vrouwelijke zelfstandigen financieel onafhankelijk?!


De Nieuwe Toekomst opgenomen in Databank Effectieve Sociale Interventies

26 juni 2018: De interventie De Nieuwe Toekomst is erkend Goed onderbouwd door de onafhankelijke Erkenningscommissie Maatschappelijke ondersteuning, participatie en veiligheid en opgenomen in de Databank Effectieve Sociale Interventies van Movisie!

 

Als sterke punten noemt de erkenningscommissie de uitgebalanceerde training, de combinatie van training en coaching waardoor een traject op maat gerealiseerd kan worden, en het toekomstgerichte perspectief. De Nieuwe Toekomst is daarmee één van de 31 goed onderbouwde interventie in de databank met meer dan 130 interventies.

 

Kijk hier voor de De Nieuwe Toekomst in de databank Effectieve Sociale Interventies

 

De Nieuwe Toekomst is de enige interventie in Nederland die zich specifiek richt op participatie en economische zelfstandigheid van vrouwen die slachtoffer zijn geweest van huiselijk geweld. De Nieuwe Toekomst richt zich op het ondersteunen van vrouwen om dichter bij sociale en economische zelfstandigheid te komen. Oftewel dichter bij een Nieuwe Toekomst voor hen en hun eventuele kinderen. De uitvoering van De Nieuwe Toekomst is een samenwerking tussen een vrouwenopvang en een vrouwenorganisatie in een bepaalde regio/gemeente.

 

Voor meer informatie over De Nieuwe Toekomst en hoe u het ook bij u in de regio kan beginnen kunt u contact opnemen met Federatie Opvang info@opvang.nl 033 461 50 29 en de Nederlandse Vrouwen Raad info@de-nvr.nl 070 346 93 04. De Nieuwe Toekomst kan zowel door een gemeente, als een vrouwenopvang als een vrouwenorganisatie gestart worden. Kijk voor meer informatie op www.nederlandsevrouwenraad.nl/denieuwetoekomst 

 

 

Neem voor meer informatie contact op met de landelijke projectcoördinatoren:

Federatie Opvang, Liesbeth van Bemmel: l.vanbemmel@opvang.nl 033 461 50 29

Nederlandse Vrouwen Raad: Leyla Hamidi: info@de-nvr.nl 070 346 93 04


Uitgebreid zoeken

           
        
     
     
    IIW NL 
     
     
  
     
  
  
  
  
        
  
     
     
  
     
     
    IIW NL