#caption
Vrouwenpodium
#caption
Vrouwenpodium


Viering Vrouwendag Landelijke Federatie van Chinese Vrouwenverenigingen 2018

Op maandag 19 maart organiseerde onze lidorganisatie De Landelijke Federatie van Chinese Vrouwenverenigingen een Viering Internationale Vrouwendag. Onze voorzitter Nenita La Rose was daarbij als spreker.

 

Op maandag 19 maart 2018 organiseerde De Landelijke Federatie van Chinese Vrouwenverenigingen (LFCV) onder leiding van voorzitter Alice Cheung in Delft weer een Viering Internationale Vrouwendag met dit jaar als thema ‘Mantelzorg en vrouw’. De LFCV is een Chinese koepelvereniging van alle Chinese vrouwenverenigingen in Nederland. Er waren diverse sprekers uitgenodigd zoals een vertegenwoordiger van de Chinese ambassade, de voorzitter van LFCON, Nenita La Rose voorzitter van de NVR en Lucía Lameiro García van NOOM. Verder waren er diverse optredens waaronder karaoke optredens onder het genot van een heerlijke maaltijd. In totaal waren er meer dan 200 bezoekers uit het hele land aanwezig waaronder vele Chinese prominenten.

 

Onze voorzitter Nenita La Rose schreef het volgende op haar facebook:

Zo meteen doe ik als voorzitter van de Nederlandse Vrouwen Raad de openings-speech voor een feestelijke bijeenkomst van de Landelijke Federatie van Chinese Vrouwenverenigingen. Ruim 200 Chinese vrouwen zijn in Delft bijeen voor viering van Internationale Vrouwendag en voor viering van de 18e verjaardag van hun Federatie.
IK sta op de foto met mw. Alice Cheung, voorzitter en stuwende kracht van de Federatie (midden) en mw. Po Yee Leung, emancipatie ambassadeur in Den Haag.

Nenita La Rose, Alice Cheung voorzitter LFCV en Po Yee Leung


Uitgebreid zoeken

  
 IIW NL       
        
        
        
     
  
     
  
     
     
  
     
  
    IIW NL