#caption
#caption
Willemien Koning Vrouwenvertegenwoordiger 2018


15
mrt
2018
HeForShe Arts Week 8-15 maart

UN Women Nederland organiseert de HeForShe Arts Week van 8 tot 15 maart in Amsterdam. Dit in het kader van Interantionale Vrouwendag op 8 maart. Kom ook naar de vele evenementen.

 

Klik hier voor het programma


Discussie
Met de steun van kunstorganisaties zwengelt UN Women de discussie rondom gendergelijkheid aan door middel van debat, theater, beeldende kunst, dans, film en muziek. Voor de HeForShe Arts Week zijn er voorstellingen, filmvertoningen en debatavonden georganiseerd om de discussie rondom gendergelijkheid aan te jagen en sociale verandering te stimuleren.


Evenementen
De 'feministische' toneelvoorstelling Holy F met o.a. Simone van Saarloos; een WeTransfer-filmscreening, samengesteld door o.a. New York Times chef foto Kathy Ryan; het (WO)Man Up-debat met o.a. Hedy d'Ancona en tot slot het leiderschapsdebat in het Rijksmuseum met o.a. directeur Taco Dibbets. Het complete programma is hier te vinden. 

 


Kalender
14
dec
2018
Viering 120 jaar NVR
U kunt zich nu aanmelden voor de viering van het 120 jarig bestaan van de NVR op 14 december. Gedurende de dag zal door een aantal vooraanstaande vrouwen uit verschillende geledingen van de maatschappij gereflecteerd worden op de positie van de vrouw.

Discussieforum

Doneer nu!

Onze vrouw in New York

Op bezoek bij


Uitgebreid zoeken