#caption
Goede raad van lidorganisatie ZijActief Limburg
#caption


15
mrt
2018
HeForShe Arts Week 8-15 maart

UN Women Nederland organiseert de HeForShe Arts Week van 8 tot 15 maart in Amsterdam. Dit in het kader van Interantionale Vrouwendag op 8 maart. Kom ook naar de vele evenementen.

 

Klik hier voor het programma


Discussie
Met de steun van kunstorganisaties zwengelt UN Women de discussie rondom gendergelijkheid aan door middel van debat, theater, beeldende kunst, dans, film en muziek. Voor de HeForShe Arts Week zijn er voorstellingen, filmvertoningen en debatavonden georganiseerd om de discussie rondom gendergelijkheid aan te jagen en sociale verandering te stimuleren.


Evenementen
De 'feministische' toneelvoorstelling Holy F met o.a. Simone van Saarloos; een WeTransfer-filmscreening, samengesteld door o.a. New York Times chef foto Kathy Ryan; het (WO)Man Up-debat met o.a. Hedy d'Ancona en tot slot het leiderschapsdebat in het Rijksmuseum met o.a. directeur Taco Dibbets. Het complete programma is hier te vinden. 

 


Kalender
10
sep
2018
Prinsessendag 2018
In aanloop naar Prinsjesdag en de presentatie van de Miljoenennota in de Tweede Kamer, organiseert het Vrouwenpodium traditioneel jaarlijks een Prinsessendag op de tweede maandag van september.
14
sep
2018
Friendship Days Leeuwarden 2018 Celebrating 90 Years of Friendship
6
okt
2018
Lustrumcongres - VNVA 85 jaar!
Onze lidorganisatie VNVA bestaat dit jaar 85 jaar en viert dat 6 oktober met een lustrumcongres.
11
okt
2018
Vrouwen van Nu Beurs
Onze lidorganisatie Vrouwen van Nu organiseert op donderdag 11 oktober 2018 de jaarlijkse Vrouwen van Nu Beurs.
14
dec
2018
Viering 120 jaar NVR

Discussieforum

Doneer nu!

Onze vrouw in New York

Op bezoek bij


Uitgebreid zoeken