#caption
#caption


10
nov
2017
Politiek iets voor jou?

Onze lidorganisatie FAM! Netwerk is een van de medeorganisatoren van het evenement: Is de politiek iets voor jou? Op vrijdag 10 november in Roermond.

 

Uitnodiging:

Je bent jong en je wilt wat. De wereld is net een rollercoaster die je af en toe eruit lijkt te slingeren. Denk jij ook buiten geijkte kaders en grenzen en wil je nu de kans grijpen om onrecht en ongelijkheid aan te pakken? Hoe zorg je dat jouw mening ertoe doet?


Op vrijdagmiddag 10 november willen we graag met jou in gesprek over wat er in de wereld speelt, over jouw kritische mening en ideeën.  Hoe kan je zelf invloed uitoefenen in jouw gemeente? Wat zijn jouw hot items? Welke partij past het beste bij jouw standpunten?

 

PROGRAMMA

 

15.00 Inloop

 

15.15 Waar kan je sporten? Hoe laat gaan de cafés dicht? Zijn er wel voldoende fietsrekken? Waar komt een bedrijventerrein?
 Marianne Smitsmans wethouder Roermond vertelt waarom ‘Alles politiek is!’

15.35 Waarom meedenken en meebeslissen in de politiek zo belangrijk voor mij is! Anne Thielen jongste wethouder in Limburg 

 

15.50 Speeddate met jonge politici, In kleine groepjes kan je kennismaken met de verschillende politici; waarom zijn zij de politiek ingestapt?
Wat heeft het hun gebracht?

 

Met wie kan er o.a. gedatet worden:

Janine Rusing PvdA
Amine Oulad Lmaroudia D66
Lieke van Hal LVR
Tessa Geelen CDA
Anouk Dolmans Groen Links
Fanida Kadra PvdA
Sabine Koopman VVD
Max Tollenaar GL
Ashraf Chouhabi DENK
Loganathan Aijiththan LVR
Mijntje van Beers GL
Selami Coskun DENK

 

16.30 Terugkoppeling en start borrel

 

Klik hier voor de uitnodiging

 

Toegang is gratis maar meld je snel aan (verplicht)!  info@famnetwerk.nl / 0475 332491


Kalender
10
sep
2018
Prinsessendag 2018
Vrouwenpodium organiseert in aanloop naar Prinsjesdag en de presentatie van de Miljoenennota in de Tweede Kamer, haar inmiddels traditionele PRINSESSENDAG op de tweede maandag van september. Dit jaar met de primeur van een alternatieve troonrede.
13
sep
2018
Gevangen in een huwelijk
Universiteit van Maastricht presenteert i.s.m. de Landelijke Werkgroep Mudawannah, Vluchtelingen Organisaties Nederland, Bureau Clara Wichmann en Atria, de eindconclusies van het onderzoek naar huwelijkse gevangenschap in Nederland en wat hiertegen gedaan kan worden.
14
sep
2018
Friendship Days Leeuwarden 2018 Celebrating 90 Years of Friendship
Unie van Soroptimisten NL viert haar 90 jarig bestaan en is gastorganisatie voor de Soroptimist International Friendship Days van 14 tot en met 16 september in Leeuwarden.
6
okt
2018
Lustrumcongres
Viering VNVA 85 jaar. Solidariteit over onze landsgrens en binnen onze samenleving is het thema van het lustrumcongres van de Vrouwelijke Artsen op 6 oktober.
6
okt
2018
Congresdag NKV
Wat betekent ‘waardigheid’ en hoe kwetsbaar ben je als je jezelf uitspreekt? #Metoo en Vrouwelijke Waardigheid is het thema van het congres dat het Netwerk Katholieke Vrouwen op 6 oktober organiseert.

Discussieforum

Doneer nu!

Onze vrouw in New York

Op bezoek bij


Uitgebreid zoeken