#caption
Aandacht voor vrouwen op het platteland
#caption


8
mrt
2017
“Niet langer langs de hijlijn staan” - D66 bijeenkomst over vrouwen in de politiek

Op indernationale vrouwendag organiseert D66 de bijeenkomst: “Niet langer langs de hijlijn staan”, over vrouwen in de politiek en diversiteit in het zakenleven. Met als keynote speaker Mirella Visser, verbonden aan de NVR.

 

Bekijk hier de uitnodiging

 

Woensdag, 8 maart 2017 in Rotterdam

Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Dan organiseert D66 een bijeenkomst over vrouwen in de politiek en diversiteit in het zakenleven. Als keynote speakers hebben we onder andere Mirella Visser.

 

De sprekers tot nu toe:

  • Roger van Boxtel, bestuurslid Els Borst Netwerk, directeur Nederlandse Spoorwegen, komt spreken over “De rol van mannen bij het verbeteren van de positie van vrouwen en diversiteit in de zakenwereld”;
  • Monica den Boer, vice-voorzitter Instituut Clingendaal, kandidaat-Tweede Kamer-lid, komt spreken over “Vrouwen Vergeleken in de Verkiezingsprogramma’s”; en
  • Mirella Visser, Centre for Inclusive Leadership, komt spreken over “De Zijderoute naar de Top: Over Quota in Raden van Bestuur”.

Andere sprekers houden we nog even geheim. Verder zullen er deze avond speeddates zijn, waardoor er op een interactieve wijze over vijf stellingen zal worden gesproken.

 

Zowel leden als niet-leden zijn van harte uitgenodigd voor deze inspirerende sessie! De inloop start om 17.45 uur, om 18.00 uur begint de avond.


Kalender
8
mei
2019
FEM Talks: VP Carree
Naast de landelijke FEM Talk op 28 mei organiseren onze lidorganisaties ook regionale FEM Talks. Deze editie wordt georganiseerd door Vrouwenplatform Carree. Locatie: Heerde. Meer informatie volgt.
25
mei
2019
Alg. Ledenvergadering
28
mei
2019
FEM Talks NL
15
jun
2019
FEM Talks: MVR
Deze editie wordt georganiseerd door de Molukse Vrouwen Raad. Thema: werk en mantelzorg. Meer informatie volgt.
9
sep
2019
Prinsessendag 2019

Discussieforum

Doneer nu!

Onze vrouw in New York

Op bezoek bij


Uitgebreid zoeken