#caption
Goede raad van lidorganisatie ZijActief Limburg
#caption
Goede raad van lidorganisatie ZijActief Limburg


Nieuw bestuur VVAO

Op zaterdag 20 juni 2015 werd de algemene ledenvergadering van de VVAO, vereniging van vrouwen met een hogere opleiding, gehouden. Deze drukbezochte vergadering vond voor het eerst plaats onder voorzitterschap van Jeanne Martens. 

De VVAO heeft de ambitie om hèt leidend netwerk te zijn voor ambitieuze, hoogopgeleide, sociaal betrokken vrouwen en hen een veelzijdig, dynamisch en professioneel platform te bieden om hun kennis te delen en verder te ontwikkelen. Om dit te bereiken heeft Jeanne tijdens het eerste jaar van haar voorzitterschap vol ingezet op professionalisering, positionering, maatschappelijke relevantie en internationalisering van de vereniging. Het enthousiasme waarmee zij dit doet is aanstekelijk en werkt door naar alle geledingen binnen de vereniging, met grote betrokkenheid van de leden tot gevolg.

Dit blijkt onder andere uit het feit dat tijdens de ALV alle vacante bestuursfuncties weer zijn ingevuld en er een nieuw bestuur gevormd is dat vol enthousiasme en positieve energie het proces dat binnen de VVAO in gang is gezet voort zal zetten en uit zal bouwen. 

De VVAO presenteert met trots het nieuwe bestuur:
Jeanne Martens, Voorzitter
Dineke van Iwaarden, Secretaris
Margaret van Diermen, Penningmeester
Annelies Meijers,Nationale aangelegenheden (SNA)
Heleen van Luijn, Nationale aangelegenheden, (maatschappelijke relevantie)
Deborah Meijer, Internationale zaken (CIR)
Riemke Riemersma, Internationale zaken (CER)
Marjo Barthels, Archivaris landelijk VVAO
Irmgard Asberg, PR & Communicatie

Met dit team gaat de VVAO vol vertrouwen en positieve energie het honderdjarig bestaan in 2018 tegemoet.

Voor meer informatie: www. vvao.nl.

Op de foto vlnr: Margaret van Diermen, Dineke van Iwaarden, Deborah Meijer, Annelies Meijers, Heleen van Luijn, Riemke Riemersma,Irmgard Asberg, Marjo Barthels en Jeanne Martens.


Uitgebreid zoeken