#caption
FEM Talk 2019: de winst van werk en de waarde van zorg
#caption
FEM Talk 2019: de winst van werk en de waarde van zorg


Nieuwe penningmeester voor Nederlandse Vrouwen Raad

“Ik ben zeer vereerd om penningmeester te zijn bij de Nederlandse Vrouwen Raad. Eén van mijn doelen is om ervoor te zorgen dat de Nederlandse Vrouwen Raad haar goede en gezonde financiële positie behoudt en daarmee toekomstbestendig wordt.”

Dat stelt Garcia Stans die zaterdag 15 mei 2021 tijdens de Algemene Ledenvergadering is benoemd tot penningmeester van de Nederlandse Vrouwen Raad. Garcia volgt Wazna Hamidulahkhan op die twee bestuursperioden als penningmeester heeft volgemaakt.

 

Garcia heeft na haar VWO opleiding en HBO studies jarenlang gewerkt in financiële functies bij grote corporate bedrijven en ervaring opgedaan in onder meer  business control, financial control, en het optimaliseren van processen. Sinds februari 2019 heeft ze haar eigen bedrijf waarbij ze zich richt op vrouwelijke ondernemers om te zorgen voor kansen en mogelijkheden om financieel onafhankelijk te worden.  

 

Naast de zorg voor de financiële positie van de Nederlandse Vrouwen Raad, wil Garcia zich ook op andere vlakken gaan richten om te zorgen dat er meer gendergelijkheid komt in Nederland. Door haar werkervaring weet ze dat gendergelijkheid niet vanzelfsprekend en ziet ze de noodzaak daaraan te werken, samen met andere vrouwen.

 

Je kunt Garcia Stans volgen op LinkedIn 

 


Uitgebreid zoeken