#caption
FEM Talk 2019: de winst van werk en de waarde van zorg
#caption
FEM Talk 2019: de winst van werk en de waarde van zorg


FEM Talk ZZP'ers met zorgtaken in COVID tijd

De Molukse Vrouwen Raad organiseert op 27 maart 2021 een online FEM Talk over de kansen en risico’s van een combinatie van het ZZP'erschap met zorgtaken in deze coronatijd.
 

In het kader van het streven van vrouwen naar economische zelfstandigheid en financiële zelfredzaamheid is het doel van de FEMTalk meer bewustzijn te creëren over de verschillende regelingen die gelden voor het ZZP'erschap. Het inzichtelijk maken van de kansen en risico’s van het ZZP'erschap in combinatie met zorgtaken.

Daarnaast is het doel om door onderlinge uitwisseling van ervaringen en expertise van vrouwelijke ondernemers, vrouwen sterker te maken in de door hen gemaakte keuzes in deze coronatijd. Doelgroep zijn (potentiële) vrouwelijke ondernemers (diversiteit qua samenstelling)


Samenwerking

In de FEM Talk wordt samengewerkt met migranten- en vluchtelingenvrouwen die al ZZP'er zijn; dan wel het voornemen hebben om zich als  ZZP'er te vestigen.

Er worden inleidingen gehouden door onder meer een FNV-consulent ZZP over de kansen en risico’s van het ZZP'erschap in combinatie met zorgtaken. Het Platform Zelfstandige Ondernemers. Ervaringsdeskundige ZZP'ers zullen hun ervaringen delen met deelnemers.

Dagvoorzitter is Christine Nanlohy, voorzitter Molukse Vrouwen Raad. De FEM Talk wordt afgesloten door een motivational speaker. 

 

Praktische informatie

Aanvang: 10.00 -12.30 uur
Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Aanmelden via: https://zoom.us/j/91236721173.


Zie de uitnodiging en het programma >>

 

De Molukse Vrouwen Raad organiseert deze FEM Talk als lidorganisatie van de Nederlandse Vrouwen Raad. De serie FEM Talks zijn een onderdeel van Ditwerktwel.nl, een samenwerkingsverband tussen maatschappelijke organisaties die elkaar in inhoud en expertise versterken: WOMEN Inc, Bureau Clara Wichmann, Movisie, WO=MEN en de Nederlandse Vrouwen Raad. Lees meer >>


Uitgebreid zoeken