#caption
Clarice Gargard, Vrouwenvertegenwoordiger 2019
#caption
Clarice Gargard, Vrouwenvertegenwoordiger 2019


Mediamaker Clarice Gargard start jaar als Vrouwenvertegenwoordiger 2019

Clarice Gargard is officieel haar jaar als Vrouwenvertegenwoordiger 2019 gestart. Zij zal in oktober de Algemene Vergadering van de VN toespreken. Als mediamaker houdt zij zich bezig met de zichtbaarheid van alle soorten vrouwen. 


Gargard zal in het kader van haar thema en functie tevens een project lanceren rond 8 maart, internationale vrouwendag. Volg haar via Twitter of Facebook. Natuurlijk delen we regelmatig updates op onze website. 

 

De missie van Clarice Gargard: emancipatie op maat 
In het programma 'Vrouw op mars' vertelt Clarice Gargard over haar plannen als VN Vrouwenvertegenwoordiger. "Feminisme betekent alles voor me."  Bekijk de video (circa 4 minuten) >> 
 

In een interview met Joop.nl over haar jaar als VN Vrouwenvertegenwoordiger: "Het is toch supergênant dat we ons anno 2019 nog steeds moeten bezighouden met de achtergestelde positie van de helft van de bevolking? Nog steeds zijn veel mensen er niet van overtuigd dat wat wij doen nodig is, terwijl je alleen maar de koppen hoeft te tellen in de Tweede Kamer of een willekeurige statistiek hoeft te lezen om te zien dat we niet gelijk vertegenwoordigd zijn. 

Lees volledige interview op Joop.nl >> 


Uitgebreid zoeken