#caption
#caption


Afscheid van Dorenda Gerts

De Algemene Ledenvergadering van 20 mei 2017 was voor voorzitter Dorenda Gerts de laatste. Na 3,5 jaar voorzitterschap nam zij afscheid om meer te kunnen investeren in haar werk als Hoogheemraad van Schieland en de Krimpenerwaard en om meer met kinderen en gezin te kunnen doen.  

Secretaris Marike Abel sprak Dorenda tijdens de Algemene Vergadering toe. Zij memoreerde dat de voorzittersperiode van Dorenda een trans van beleidsontwikkeling- en uitvoering door langdurige uitval van de enige beleidsmedewerker, verhuizing van het bureau, beperkte financiële middelen, en ‘last but not least’ een enorme wijziging in het emancipatiesubsidiebeleid.

Het was geen gemakkelijke periode, maar tegenslag krijgt Dorenda niet klein, aldus Marike, integendeel het geeft haar veerkracht. Dorenda blijft het positieve zien in middelen en mensen.
Mede door de inzet van Dorenda en haar positiviteit is veel bereikt: allianties zijn gekweekt en opgebloeid, De Nieuwe Toekomst heeft een vervolg gekregen, en ministeries en anderen weten waar de NVR voor staat.

Vicevoorzitter Anouk Creusen overhandigde Dorenda tot slot bloemen en een cadeau.

In een interview op deze website blikt Dorenda terug op haar tijd bij en het werk voor de NVR.  
 

 


Uitgebreid zoeken