#caption
FEM Talks NL 2018
#caption
FEM Talks NL 2018


Nieuw bestuurslid: Annelies Vethman

Het bestuur van de Nederlandse Vrouwen Raad is uitgebreid met een nieuw bestuurslid: Annelies Vethman. 'Op papier lijkt de vrouwenemancipatie in Nederland min of meer 'af', maar in de hoofden van mensen zeker nog niet. Aan die bewustwording wil ik graag mijn bijdrage leveren,' aldus het nieuwe bestuurslid. Vethman zal haar expertise op het gebied van communicatie inzetten om de ambities van de NVR te verwezenlijken. 

 

Expertise 
Annelies Vethman is zelfstandig communicatietrainer en –adviseur met ruim 30 jaar ervaring in training, onderzoek en advies bij uiteenlopende opdrachtgevers zoals: ministeries, provincies, gemeenten, accountancykantoren, banken, ingenieursbureaus, ziekenhuizen, hogescholen en universiteiten.

Aanwinst voor de NVR 
In 2015 voerde zij het project Zorg M/V uit voor de NVR. Via een position paper en een expertmeeting werd de invloed van de decentralisatie van de zorgwetten op de (arbeids-)positie van vrouwen onderzocht.

Zij is als docent en als scriptiecoördinator betrokken bij de post-masteropleidingen voor Internal Auditor en IT-auditor aan de UvA. Bestuurlijke ervaring deed ze op bij de Soroptimisten, in scholenorganisaties en bij vrijwilligersorganisaties. Kenmerken van deze nieuwe aanwinst voor de NVR: Pragmatisch, doelgericht en graag met een flinke dosis relativering.

 

 

 


Uitgebreid zoeken

           
  
           
        
       Fenik    
        
  
     
     
     
     
     
  
     
  
  
 Fenik