Nederlandse Vrouwen Raad loopt mee in Women’s March

Wij verzamelen om 12.00 uur aan de voorzijde van CS Amsterdam, voor het witte houten gebouw (infopunt  openbaar vervoer), en sluiten tijdig aan bij de start van de Women´s March op de Dam.
Datum:

5 maart, 2022

Tijd:

12.00 uur

Locatie:

Voorzijde CS Amsterdam

Op zaterdag 5 maart vindt in Amsterdam een nieuwe editie plaats van de Women’s March. Het weekend in aanloop naar Internationale Vrouwendag gaan we opnieuw met zoveel mogelijk mensen de straat op om een collectief geluid te laten horen. De regering bestaat immers nog steeds uit dezelfde gezichten. Zelfbeschikking en de veiligheid van vrouwen worden nog steeds niet serieus genoeg genomen in Nederland. En daarom komen we dit voorjaar terug: TIME IS UP!

De Nederlandse Vrouwen Raad loopt mee. Wij verzamelen om 12.00 uur aan de voorzijde van CS Amsterdam, voor het witte houten gebouw (infopunt  openbaar vervoer). Een spandoek van de NVR gaat mee. Om 12.30 uur sluiten we aan bij het verzamelpunt voor iedereen op de Dam.

Demonstreer mee en loop mee van de Dam naar het Museumplein om het belang van onder meer seksuele en reproductieve rechten, het klimaat, geweld en grensoverschrijdend gedrag tegen vrouwen en de aankomende gemeenteraadsverkiezingen te laten zien.

Women’s March Nederland organiseert deze demonstratie niet alleen voor vrouwen, maar voor iedereen die zich niet gezien en gehoord voelt binnen het patriarchaat.

Meer agenda