Leercirkel geweldloze relaties

20 december – Dona Daria nodigt geïnteresseerden uit voor een gesprek over de resultaten van het project waarbij bijeenkomsten worden georganiseerd en trainingen worden gegeven om mensen te leren hoe ze geweld kunnen voorkomen. 

Geweld in relaties is een groot probleem. Onze lidorganisatie Dona Daria probeert geweld tegen vrouwen te verminderen door samen te werken in buurten. Dona Daria organiseert bijeenkomsten en geeft trainingen om mensen te leren hoe ze geweld kunnen voorkomen. 

In Rotterdam heeft Dona Daria groepen in verschillende buurten opgericht om dit probleem aan te pakken. Bedoeling is dat mensen in hun eigen buurt kunnen helpen als er problemen zijn. De afgelopen maanden is intensief gewerkt aan bijeenkomsten en trainingen met betrekking tot huiselijk geweld en geweldloze relaties. 

In dit kader zijn wijknetwerken opgericht in verschillende wijken van Rotterdam. Het doel hiervan is om huiselijk geweld op wijkniveau aan te pakken.

De mensen van Dona Daria nodigen geïnteresseerden graag uit om met hen in gesprek te gaan over de resultaten van dit project, in samenwerking met de gemeente Rotterdam en Voorlichters Gezondheid.

Praktische informatie

Woensdag 20 december 10:00-12:00 uur

Locatie: Stichting Dona Daria, Gerard Scholtenstraat 129, Rotterdam

Meld je nu aan bij Daniëlle den Hollander via e-mail: d.denhollander@donadaria.nl 

Ben jij er ook bij?

Meer agenda