Kick Off Kweekvijvertraject 2023 bij Waterschap Limburg

Ook in 2023 organiseert Sharepower samen met Zij Actief Limburg – beide lidorganisaties van de Nederlandse Vrouwen Raad – een kweekvijvertraject voor (aankomende) vrouwen in de politiek.
Datum:

9 februari, 2023

Tijd:

18.30 - 21.00 uur

Locatie:

Waterschap Roermond, Maria Theresialaan 99, 6043 CX Roermond

Heb jij altijd al meer willen weten over het Waterschap? Of ben je wellicht al politiek actief of overweeg je om de politiek in te gaan? Kom dan naar de Kick off bijeenkomst ‘Meer vrouwen in de Politiek’ die onze lidorganisaties Sharepower en Zij Actief Limburg organiseren op 9 februari bij het Waterschap in Roermond.

Tijdens deze bijeenkomst informeert gastspreekster Josette Van Wersch, bestuurder Waterschap, over het Waterschap in het Nederlandse politieke bestel.

Ook wordt in gesprek gegaan met drie voormalige deelneemsters van het Kweekvijver traject, Helene Henckens, Monique van Heesch-Webers en Ingeborg Dijkstra met de vraag: ‘Wat heeft deelname aan het traject jou gebracht?’. Daarna is er gelegenheid om informeel te netwerken en vragen te stellen over het Kweekvijvertraject “Meer vrouwen in de Politiek 2023’.

Klik hier voor meer informatie over de bijeenkomst

Deelname aan de bijeenkomst op 9 februari is gratis. Aanmelden is verplicht.

Sharepower organiseert al vanaf 2006 met succes het Kweekvijvertraject voor (aankomende) politica. Maar ook als je geen politieke ambities hebt is dit leertraject heel erg de moeite waard. Voormalige deelneemsters geven aan dat het hen heel veel verder heeft geholpen, ook buiten het politieke werkveld. Mede dankzij de subsidie van de Provincie Limburg en de ondersteuning van Zijactief Limburg kan Sharepower dit project aanbieden. 

Kijk hier voor meer informatie over het Kweekvijvertraject

 Meer agenda