GWI-NL Expertmeeting

10 november – Corporate Compliance and Anti-Money Laundering is het thema van de expertmeeting van GWI-NL.
Datum:

10 november, 2023

Tijd:

15.00 - 17.30 uur

Locatie:

Huis van Europa, Korte Vijverberg 5, Den Haag

Op vrijdag 10 november organiseert onze lidorganisatie GWI-NL een expertmeeting in het Huis van Europa te Den Haag. De bijeenkomst is toegankelijk voor leden van GWI-NL en hun introducees. Deelname is gratis.

Na de opening door GWI-NL voorzitter Edith Lommerse houdt Prof. dr. Birgit Snijders-Kuipers een lezing over Corporate Compliance and Anti-Money Laundering. Daarna is er gelegenheid voor vragen en discussie en voor napraten met een drankje.

Birgit Snijder-Kuipers is hoogleraar Corporate Compliance and Anti-Money Laundering aan de Radboud Universiteit. Haar onderwerpen zijn (inter)nationale theorievorming op het gebied van integere bedrijfsvoering, toezicht, compliance en fraudebestrijding. In Nederland is Snijder-Kuipers expert op het terrein van compliance en de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft).

Aanmelden uiterlijk 8 november via info@gwi-nl.org.

Voor wie verder wil bijpraten is er de mogelijkheid om aan te sluiten bij het diner (voor eigen rekening) in restaurant Fratelli tegenover de Hofvijver en de Tweede Kamer, op 2 minuten loopafstand van het Huis van Europa (Tournooiveld 1, 2511 CX Den Haag, www.fratelli.nl).
Laat bij aanmelding weten of je ook wilt dineren in verband met reservering.

Meer agenda