Geef stem aan je talent

16 maart – VNVA Huiskamermeeting over het ontdekken en ontwikkelen van talenten.
Datum:

16 maart, 2023

Tijd:

20.00 - 21.30 uur

Locatie:

Online via MS Teams

Onze lidorganisatie de Vereniging van Nederlandse Vrouwelijke Artsen (VNVA) organiseert een huiskamermeeting met als thema ‘Geef stem aan je talent’.

Het ontdekken en ontwikkelen van talenten geeft kleur, richting en zin aan ons leven. Het vormgeven van je leven met behulp van de talenten die je bezit, is een waardevol proces dat gedeeld en gehoord mag worden: je ontwikkelt letterlijk en figuurlijk jouw eigen stem.
In deze huiskamermeeting wordt onderzocht wat talent is, welke talenten er zijn en hoe je je talent kunt inzetten.

In het eerste deel van de meeting gaat het onder meer over: Reflectie werkdag, stemoefening, reflectie persoonlijk talent; en in het tweede deel over: Theoretische verdieping ‘talent’ en bewustwordingsoefening.

Ieder mens heeft talenten, maar niet iedereen maakt optimaal gebruik van dat talent. De VNVA hoopt met deze huiskamermeeting een aanzet te geven hoe te onderzoeken wat ‘talent’ precies is, welke talenten er zijn en hoe je je talent kunt inzetten.

De VNVA nodigt je graag uit voor deze online huiskamermeeting met bevlogen spreker Mariken van Spronsen, Loopbaancoach & Talentontwikkeling / Musicus.
Behalve VNVA leden zijn ook externe relaties, geneeskunde studenten, coassistenten en A(N)IOS welkom.

Voor de meeting ontvang je een link om via MS Teams deel te nemen aan onze huiskamerbijeenkomst.Meer agenda